Auto’s en motoren


Mannen kunnen soms helemaal wegzwijmelen bij een auto. Ik herinner me dat wij eens een flink stuk terug zijn gereden, omdat onze jongens zo graag nog eens naar die mooie auto (het bleek een Lamborghini) wilden kijken. Voor mij voldoet een auto als hij start en me brengt waar ik wezen moet. Al ben ik blij met de nieuwe gadgets, zoals navigatie en parkeersensoren. Toch fotografeer ik wel eens her en der een auto. Zoals deze, op een tentoonstelling in Berlijn. Zo’n aandoenlijk Trabantje wil ik wel op de foto zetten.
Hebben jullie wel eens een auto of motor gefotografeerd?

Klik op het onderschrift om naar de originele, grote foto te gaan:

Advertenties

10 thoughts on “Auto’s en motoren

 1. Laatst in Budapest hebben we ook een trabantje op de foto gezet, het grappige daaraan was dat het een soort ‘brievenbusje’ aan het raam had zitten waar je geld in kon gooien dat voor onderhoud gebruikt zou worden.
  Dat was de eerste foto waar ik aan moest denken toen ik dit onderwerp zag, maar omdat Els al een trabantje op de foto had gezet, koos ik voor deze foto:
  Auto's en motoren
  genomen in London vorige maand, het was de eerste keer dat we een RR cabrio zagen.

  Like

  • Superdeluxe auto. Ik zou er wel graag eens in willen zitten (achterin uiteraard, als een “Queen of the day”). Maar ja, wie wil dat nou niet?

   Like

 2. Hi Allemaal,

  Onze gezinsauto heeft ons al naar Noorwegen, Duitsland, Bulgarije, Italië en een paar keer in de alpen gebracht. Komende zomer gaat hij voor het eerst links rijden. Deze vakantie brengt hij ons naar Berlijn. Inmiddels 150.000 op de teller, wel soms een storing maar verder comfortabel met ruimte voor ons gezin van 5 alshoewel er soms een ‘koffertje’ op het dak moet. http://i1194.photobucket.com/albums/aa376/stoelinga5/stuur%20een%20foto/P1050604_1.jpg

  groetjes,

  Dorothé

  Like

  • En al is het “maar” een auto, je gaat op een of andere manier van zo’n karretje houden. Hopelijk brengt hij jullie nog vele veilige kilometers verder!

   Like

Reacties zijn gesloten.