Toiletten


Het is een onderwerp waar je dagelijks mee te maken hebt, maar normaal niet zo over gesproken wordt. Toch kan het op reis een beladen onderwerp worden. Want wie heeft niet eens hoognodig gemoeten, maar geen (redelijk schoon) toilet kunnen vinden?
De vraag is wel of je dan nog aan het fotograferen toekomt. In dit superschone, geheel zwart betegelde toilet met spiegelplafond in Warschau was fotograferen echter geen probleem.
Zitten er tussen jouw foto’s ook “rare WC’s”?

Klik op het onderschrift om naar de originele, grote foto te gaan:

Advertenties

13 thoughts on “Toiletten

 1. Ik maak eigenlijk nooit foto’s van toiletten, behalve tijdens onze Chinareizen, maar daar heeft Bettie al een hele mooie foto van.
  Wel maak ik altijd foto’s voor onze jongste dochter van de toiletbordjes
  toiletten
  zoals deze, vorige week in Hamleys (grote speelgoedwinkel in Londen).
  Eigenlijk had ik daar dus wel foto’s moeten maken, want dat zijn de vrolijkste, kleurijkste toiletten die ik ooit gezien heb.

  Like

  • Keurig en zonder franje. Maar oh, oh, wat een opluchting als je er zo een vindt. Inderdaad, Nederland loopt wat dat betreft nog eeuwen achter.

   Like

  • Nee, die mag zeker niet ontbreken. Je ziet ze niet meer zo veel. Ik kan me herinneren dat er in Rotterdam ook stonden, maar die waren van beton.

   Like

 2. Hoi Allemaal,

  Ik loop wat achter met mijn bijdragen door examen en trainingsstress maar hier dan toch onze wc aan boord. Zonder doorspoeling gewoon een emmer water pomen en erdoor gooien. Ik ging hier van kleins af tot mijn 18e en wist niet beter. ’s nachts gingen we toen we in het vooronder sliepen op de po, die moest je dan buiten leeggooien – oh die puberschaamte –

  o ja de link

  groetjes,

  Dorothé

  Like

  • In die tijd toch zeker heel gewoon? Nu moeten we er niet meer aan denken en zijn de faciliteiten een stuk beter. Maar wel een stukje “nostalgie”.

   Like

Reacties zijn gesloten.