Muziek


Zo, na een lange pauze nu weer een nieuw thema: muziek.
Deze straatmuzikanten in Madrid kleurden het toch al vrolijke straatbeeld. Geeft het jullie ook altijd zo’n blij gevoel?

Of hebben jullie hele andere vormen van muziek vastgelegd?

Klik op het onderschrift om naar de originele, grote foto te gaan:

Advertenties

16 thoughts on “Muziek

 1. muziek

  Járen geleden, toen ik nog in Amsterdam werkte, zag ik er bijna elke dag een. Nu zie ik ze nog maar zelden, maar ik vind ze iets gezelligs hebben en daarom stuur ik deze niet zo geweldige foto, van een draaiorgel.
  De foto is vorig jaar in Middelburg gemaakt.

  Like

 2. Daar word je inderdaad vrolijk van, wat een heerlijke foto! Ik zal eens kijken, ik heb zeker wel muziekfoto’s in mijn archief zitten, maar misschien dat ik er ook wel een tochtje met een opdracht van maak. Als het tenminste nog een beetje op wil klaren vandaag.
  Hartelijke groeten,
  Martine

  Like

 3. Er staat een muziekfoto op mijn blog. Een wonderlijk trio was het. Ik ben er nog niet achter wie van de drie de leider was, maar ik denk toch eigenlijk het meisje met de roze gitaar..

  Like

  • Ik zag je eerdere reacties, die op onvlerklaarbare wijze in de “spanhoek”terecht waren gekomen. Maar goed, deze staat er. Mooi stel, die Schotse drummer en zijn doeldelzakspeler.

   Like

  • een heel andere vorm van muziek, maar ik herken het. Al hoor ik muziek in de regen als de planten op half zeven hangen van de droogte. Gelukkig kwam na de regen de zonneschijn.

   Like

Reacties zijn gesloten.